MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Dick Helmink

Buitengoed de Vlinderhoeve

Voor ultieme ontspanning op eigen bodem viert u vakantie op Buitengoed De Vlinderhoeve.

Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek in de buurtschap Kring van Dorth, ligt ANWB**** vakantiepark Buitengoed De Vlinderhoeve (12 hectare groot).

Ons park staat garant voor veel speelplezier en vermaak voor de kinderen, luxe lodges, ruime campingplaatsen, de nodige faciliteiten en een prachtige, natuurrijke omgeving. Wij bieden u alles wat u nodig heeft voor een heerlijk ontspannen vakantie, waarvoor u dus echt niet de grens over hoeft. Of u nu met of zonder kinderen op vakantie gaat, u kunt allen bij Buitengoed De Vlinderhoeve een heerlijke vakantie beleven!

Buitengoed de Vlinderhoeve

Dick Helmink

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.