MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Gerrit-Jan Gerrits

Countus

Van oudsher zijn we een partner voor praktische vragen over jaarcijfers, accountantscontroles en omzetbelasting, maar tegenwoordig zijn we veel meer dan dat! We zijn een kennisorganisatie die gespecialiseerd is in bredere vraagstukken. Financiering, subsidies, bedrijfsopvolging, vergunningen. Maar ook coaching, mediation en begeleiding van familiebedrijven. We zijn alert op de continue veranderende wet- en regelgeving die impact heeft op jou. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Met 24 vestigingen en 515 medewerkers in Noord-, Oost- en Midden-Nederland is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Kijk voor meer informatie op onze website.

Countus

Gerrit-Jan Gerrits

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.