MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Nico Bosman

Create & Convert

Online scoren! Dat is waar Create & Convert voor staat. Wij helpen ondernemers en bedrijven om meer leads of verkopen te genereren door doelgericht online marketing in te zetten. Dat doen we met veel succes voor bedrijven in uiteenlopende vakgebieden. Van softwarebedrijven, bouwgroothandels en financiele dienstverleners tot webshops, woningmakelaars en restaurants. En dat doen we ook graag voor u! Kom gerust langs voor een goed gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie. Wij maken dan graag een vrijblijvende analyse om je online kansen in kaart te brengen!

Create & Convert

Nico Bosman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.