MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Martin Buiting

De Jong & Laan Apeldoorn

Als een van de steden van de stedendriehoek staat Apeldoorn bekend als belangrijk werkgelegenheidscentrum van Midden- en Oost-Nederland. De stad heeft zelfs de titel 'Meest mkb vriendelijke stad van Nederland' (bron: MKB Nederland, 2016). De Jong & Laan is midden in deze bedrijvigheid gevestigd. Van hieruit bedienen we onze klanten in en rondom Apeldoorn, Deventer, Eerbeek en Zutphen. Dit doen we onder andere met salarisverwerking en bedrijfsadvies.

Als ondernemer wil je meer dan een goede accountant. Naast iemand die de jaarrekening verzorgt, wilt je ook iemand die meedenkt over jouw bedrijf. Die weet in welke fase je als ondernemer zit en met welke vragen je worstelt. Een ondernemer die net start met zijn bedrijf heeft nu eenmaal andere adviezen nodig dan een ondernemer die op zoek is naar een opvolger. Zo simpel is dat.

Natuurlijk kunt u ook met uw vragen op het gebied van accountancy, financieringen, belastingadvies, corporate finance, familieadvies, internationaal ondernemen, personeels- en subsidieadvies terecht bij onze adviseurs. Neem contact op of kom voor een vrijblijvend gesprek langs. U bent altijd van harte welkom.

De Jong & Laan Apeldoorn

Martin Buiting

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.