MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Jeroen de Haar

Deviced

In de zaken waar je je aan irriteert zit informatie over je kwaliteiten.

Wij kunnen absoluut niet tegen verspilling, onnodige fouten en frustraties. Op het moment dat we een proces zien zijn we al aan het nadenken hoe het beter kan. Welke stappen kunnen er tussen uit? Beschikt iedereen over dezelfde informatie? Hoe is deze ervaring voor de eindgebruiker?

Zo werkt het ook in onze eigen processen. We geloven dat vooraf goed nadenken over het probleem en verder kijken dan de voor de hand liggende oplossing later veel op kan leveren. Think twice to benefit!

Wij bouwen web applicaties, websites en automatiseren/digitaliseren bedrijfsprocessen zodat jij weer van je werk gaat houden.

Deviced

Jeroen de Haar

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.