MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Oscar Otten

DomotiFactory

DomotiFactory, opgericht door meerdere experts van verschillende disciplines binnen de installatie branche, zet de volgende stap in de installatietechniek. Traditionele installatietechniek valt niet meer los van domotica te zien. Alles "praat" met elkaar, zoals dat zo mooi heet.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van domotica, elektra, water, beveiliging en klimaat te bundelen, zijn wij een trendsettend full-service installatiebedrijf. Met single point of contact en Easy Living als standaard. Zo maak je van jouw nieuwbouw een feestje!

Interesse in een professionele totaal installateur voor jouw nieuwbouw project/ grote verbouwing? Neem dan contact met me op via:
• Tel: +31 6 41 23 65 33
• Mail: oscar@domoti.group

DomotiFactory

Oscar Otten

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.