MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Frank Zomer

Dutch Display B.V.

Met bijna 20 jaar ervaring op zak, werd 11 oktober 2016 Dutch Display een feit. Het bijzondere hierin is dat welke overstap ik ook maakte, mijn klanten zeer loyaal aan mij waren en meeverhuisden naar Dutch Display, waardoor ik met zeer gerenommeerde merken werk.

Dutch Display maakt met passie het onmogelijke mogelijk voor de klant, gaat net dat stukje verder wat het verschil maakt met andere display bedrijven. Met mijn unieke kijk en luisterend oor weet ik de wensen van de klant om te zetten in een passend concept. Of het nu gaat om een uniek nieuwe ontwerp, het efficienter produceren van een bestaand concept of het meedenken in materialen bij Dutch Display bent u aan het juiste adres.

Ik sta voor exclusieve oplossingen die anders zijn dan anders.

Dutch Display B.V.

Frank Zomer

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.