MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Carlo van Ginkel

East-Wood
  • Zeer gunstige prijzen. Het houtbedrijf kan qua prijs concurreren met producenten in China en het Oostblok.
  • Topkwaliteit. Door ervaren en gemotiveerde medewerkers, en een modern en geavanceerd machinepark, levert East-wood zeer hoge kwaliteit.
  • Maatwerk. East-wood produceert maatwerk op basis van wensen en specificaties van de klant.

Marktleider deuvels. East-wood is marktleider in de productie van een breed assortiment deuvels. Onze deuvels worden gemaakt van duurzaam Acacia-hout. 

Houten meubelen en speciale projecten. Ook maakt East-wood meubelen op maat voor winkelbedrijven, projectinrichters, de rijksoverheid, provincies en gemeenten. Ook kisten om machines te vervoeren en halffabrikaten voor de meubelindustrie. En “Speciale projecten” maakt insectenlades, voetpedalen voor orgels, broodsnijplanken en schilderij lijsten.Onze klanten. East-wood produceert grotendeels op projectbasis en is altijd op zoek naar nieuwe klanten, die houtproducten inkopen.

East-Wood

Carlo van Ginkel

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.