MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Hans Jaap Eijerkamp

Eijerkamp

De heren Eijerkamp hebben met hun visie en durf Zutphen als Nationale Wooninspiratie op de kaart gezet. Zo bestaat Eijerkamp Veenendaal sinds 2007 en Eijerkamp Zutphen alweer ruim 85 jaar. Ondanks de onzekere economische tijden blijven we innoveren. Zo hebben we geïnvesteerd in een volledig nieuwe vrachtwagenvloot. Met de komst van de nieuwe voertuigen die voldoen aan alle geldende milieu-eisen (Euro 5 norm), is Eijerkamp volledig voorbereid op de toekomst. En in deze economisch zwaardere tijden vinden we het ook belangrijk dat uw huis een thuis is. We maken daarom onze collectie nóg betaalbaarder, onder meer het met nieuwe budgetmerk Feelings. Zo kunt u bij Eijerkamp ook in 2013 betaalbaar woonwinkelen!

Eijerkamp

Hans Jaap Eijerkamp

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.