MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Jeroen Tolmeijer

Facility Point Arnhem

Facility Point Arnhem biedt een kant en klare kantoorruimte zonder meubilair die je helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten. Maar ook volledig ingerichte kantoren, ideaal voor als je snel wilt starten zijn beschikbaar. Wij regelen je internetaansluiting en eventueel je telefoon. Je kunt binnen een paar dagen volledig operationeel zijn. Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt. Een aantal zaken hebben wij al voor je geregeld. Zoals een receptioniste, die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren en je kunt gebruik maken van het restaurant. De kantoren van Facility Point Arnhem zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt. Korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en een inspirerende omgeving. 

Over Jeroen:
Sinds 2000 hou ik me bezig met het ontwikkelen en beheren van business centers.
Je bent dan bezig met mensen, bedrijven, commercie, organisatie en techniek en die mix vind ik erg leuk.
Je onderneemt tussen de ondernemers en je bent dienstverlener voor ondernemers. 

Facility Point Arnhem

Jeroen Tolmeijer

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.