MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Tim Loonstra

Floors in Style

 

In 2015 ben ik gestart met Floors in Style. En in korte tijd is Floors in Style uitgegroeid tot in een begrip in de regio. Inmiddels werk ik aan diverse projecten door heel Nederland. Met mijn collega's maken we mooie dingen waar mensen blij van worden. Dat is het mooie aan ons werk. Een vloer maakt het gebouw écht af. Als wij klaar zijn dan is het pas een echt huis.

Een nieuwe vloer is vaak een behoorlijke investering. Ik zie bij veel mensen daardoor keuzestress ontstaan; is het wel de juiste kleur? Kies ik wel de juiste vloer? Vind ik dit over 5 jaar nog steeds mooi? Ik streef ernaar mij te verdiepen in de situatie van de klant en denk mee vanuit hun droom, budget en smaak om tot de ideale vloer te komen. Daarnaast kies ik uitsluitend voor kwaliteit door te werken met topmerken zoals Arturo, EPI, Corestone, Betondezign en Mflor.

Floors in Style

Tim Loonstra

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.