MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

H.G.M. Francissen

Francissen interim management & consultancy

Henk Francissen RE, RA

Francissen Interim Management & Consultancy B.V.

 

Wij kunnen u ondersteunen op een aantal gebieden:

·Parttime CFO of controller. Er kunnen veel momenten zijn, waarbij behoefte bestaat aan een stevige financiële sparringpartner. Aan de andere kant is uw organisatie te klein voor een fulltime financieel manager of controller en wilt u maximale flexibiliteit. Een mogelijke oplossing kan zijn het inhuren van een parttime CFO of controller.

·Performance verbetering. Heeft u het idee dat uw financiële bedrijfsvoering niet op orde is? Verspilling kan op diverse fronten aanwezig zijn; dubbel werk, veel handmatig werk, onbetrouwbare data en informatie en daarmee gebrek aan sturing.

·Interim management. Waarom interim management? Interim management helpt bedrijven verder in tijden van verandering, crisis, tijdelijke afwezigheid of wanneer bepaalde ontwikkelingen vragen om specifieke deskundigheid.

·Corporate finance. Een bedrijf verkopen of overnemen is niet iets wat u dagelijks doet. Dit geldt ook voor herstructureren, fuseren of investeerders zoeken. Dan is het goed te weten dat u ook op ons kunt rekenen voor gedegen strategisch en financieel advies.

Francissen interim management & consultancy

H.G.M. Francissen

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.