MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Cor Bernard

Gemeente Lochem

Lochem is met haar ruim 216 km2 een rijk met natuurschoon bedeelde plattelandsgemeente met een stedelijke kern (Lochem), verschillende dorpskernen (Almen, Barchem, Epse, Eefde, Gorssel, Harfsen, Laren) en een aantal buurtschappen (Exel, Joppe, Kring van Dorth en Zwiep). De gemeente kent een goed werk- en voorzieningenniveau en een groot landelijk gebied. De gemeente telde 33.249 inwoners per 1 januari 2015. De gemeenteraad is het algemeen bestuur van de gemeente Lochem. Het dagelijks bestuur is in handen van het college van burgemeester en wethouders. De gemeenteraad is dus het hoogste bestuursorgaan. De inwoners van de gemeente Lochem bepalen via de gemeenteraadsverkiezingen wie er in de raad zit. Op www.lochem.nl vindt u nieuws en informatie en het digitaal loket. U kunt de gemeente ook volgen op Twitter @gemlochem en Facebook.com/GemeenteLochem.

Gemeente Lochem

Cor Bernard

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.