MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ed de Graaf

Gerrit Komrij College

Schrijven is als adem halen Gerrit Komrij (Winterswijk, 30 maart 1944 - Amsterdam, 5 juli 2012).

Gerrit Komrij is de naamgever van de brede scholengemeenschap die tot en met juli 2012 de Driemark heette. Niet alleen omdat hij een oud leerling is (van een van de voorgangers van de Driemark, de Rijks H.B.S.) en niet alleen omdat hij een bekende Nederlander is geworden. Ook niet vanwege zijn diepgewortelde haat-liefdeverhouding met Winterswijk, zijn geboortedorp. Alle drie de overwegingen hebben natuurlijk hun rol gespeeld, maar bovenal is het voorstel om het Gerrit Komrij College zo te noemen, gestoeld op de veelzijdigheid van zijn talent: Gerrit Komrij is schrijver van zowat alle genres die wij in het literatuuronderwijs onderscheiden; zijn bibliografie is een ellenlange lijst van dichtbundels, romans, toneelstukken, bloemlezingen, essays, beschouwingen en vertalingen. Hij is lang redacteur geweest van het literaire tijdschrift Maatstaf, hij was oprichter van het poëzietijdschrift Awater en van de literaire Sandwichreeks (debutanten en vergeten dichters). Hij was Nederlands eerste Dichter des Vaderlands (van 2000 tot 2004) en hij is de bezorger van gezaghebbende bloemlezingen.

Gerrit Komrij College

Ed de Graaf

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.