MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Anita Poth

Getreal Training & Coaching

Wij adviseren, begeleiden en coachen op het gebied van vitaliteit, leefstijl, communicatie en een positieve?mindset en ondersteunen particulieren en bedrijven in het bereiken van hun ambities en doelen op dit dynamische terrein dat voortdurend in ontwikkeling en beweging is. 

Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten hun onderneming, team, werk en persoonlijk leven met meer plezier en energie kunnen benaderen en daardoor succesvoller kunnen zijn. Een gezonde leefstijl, een veerkrachtige mindset en een vitale balans in werk en privé, in hoofd en hart, in ik en wij is het kapitaal van de toekomst.

Wij brengen op onze eigen unieke wijze beweging en flow ?in mens en organisatie. We adviseren je graag!

Getreal Training & Coaching

Anita Poth

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.