MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Arlette van Kesteren

Gewoon Doen

Gewoon Doen! ondersteunt je bij het REALISEREN VAN EEN TOP POSITIE IN DE markt Welkom bij Gewoon Doen!
Ben je een chief executive officer (CEO) / ondernemer, commercieel- of marketingdirecteur? Bruis je van de daadkracht en creativiteit, ben je op zoek naar een top positie in de markt en blije klanten?

Ontbreekt het je echter aan tijd en expertise om een gerichte marketing/sales-aanpak te bedenken die je succesvol en tegelijk vol avontuur van A naar B leidt? Wil je doelgericht, gestructureerd en met een samenhangende offline/online aanpak aan de slag om zowel op korte als langere termijn succes te hebben?

Bel me dan voor een oriënterend gesprek: Arlette van Kesteren: 06-23422003.
Ik ondersteun je persoonlijk en daag je uit het beste uit de markt en je bedrijf te halen!

Wil je met je bedrijf de WOW factor in de markt zijn, wil je commercieel beter presteren en kun je daarbij expertise gebruiken? Gewoon Doen!
Ik help je aan:
Een TOP positie in de markt! De wow-factor!
Customer Excellence, blije en betrokken klanten, fans en ambassadeurs; Betere zichtbaarheid en vindbaarheid, zowel online via internet als fysiek (offline); Blije en betrokken medewerkers o.a. door gerichte talentontwikkeling; Continuïteit, kwaliteit, professionaliteit, vitaliteit en slagkracht.

Gewoon Doen

Arlette van Kesteren

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.