MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Alwin Dooijeweerd

Hogeman Dooijeweerd Advocaten

Hogeman Dooijeweerd Advocaten is een sinds jaar en dag bekend advocatenkantoor in Zutphen en omstreken. Vertrouwen is de basis waarop een advocaat een cliënt bijstaat. Wij hechten aan wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact.

U dient als cliënt te weten wie er voor u werkt en wij vinden het van belang om onze cliënt te kennen. Door dit contact en vertrouwen ontstaat een vruchtbare samenwerking, waarin we gezamenlijk doelen stellen en tot een plan van aanpak komen; uiteraard nadat onze advocaten voor u de juridische ins en outs hebben onderzocht. U heeft er niets aan dat u iets wordt voorgehouden, dat juridisch niet haalbaar is dan wel uiteindelijk ook praktisch bezien voor u persoonlijk niet de juiste oplossing voor het probleem is. Voor dit onderzoek, waarin onze advocaten uw juridische positie in beeld brengen, putten wij uit onze ervaring en de nodige juridische kennis, literatuur en jurisprudentie.

Bij meer complexe zaken overleggen wij intern en brainstormen wij gezamenlijk over een zaak. Ook al heeft iedere advocaat zijn/haar eigen specialisaties, die deels overlappen, soms kan een andere invalshoek vanuit een andere professie een nieuw inzicht geven. Daarom werken onze advocaten nauw samen. U als cliënt neemt uiteraard de beslissingen, doch wel geïnformeerde beslissingen, dus beslissingen waarbij u weet waar u juridisch gezien staat. Wij zijn als uw advocaat partijdig; wij komen op voor uw belang.

Doelgericht, duidelijk en efficiënt. Pragmatisch als het kan, procederen als het moet.

Hogeman Dooijeweerd Advocaten

Alwin Dooijeweerd

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.