MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Corin van den Hoogen

Holland-Events

Holland-Events heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van professionele feesten. Juist als de opdrachtgever of het publiek veeleisend is komt deze ervaring goed van pas voor de organisatie van een bedrijfsfeest, congres, beurs of festival.

Uw organisatiebureau op niveau
Holland-Events verzorgt uw evenement volledig. Wij realiseren uw vergunning of uitnodiging, aankleding, catering, muziek, licht- en geluid, artiesten en als u wenst ook de bloemen! Graag vertellen wij u meer over hoe we u kunnen otnzorgen.

Met andere woorden Holland-Events is flexibel en houdt overal rekening mee bij het organiseren van uw bedrijfsfeest, congres, beurs of festival.

Wat mag u van Holland-Events verwachten?
Tijdens het intakegesprek wordt beide partijen de gelegenheid gegeven een indruk van elkaar te krijgen en wordt het feest of de bijeenkomst uitgebreid doorgesproken. De wensen van u als opdrachtgever en onze expertise zorgen samen voor een feest op maat!

Holland-Events

Corin van den Hoogen

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.