MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Marleen Braaksma

Hotel Mennorode

Een verblijf in Hotel & Congrescentrum Mennorode staat garant voor puur genieten midden in de bossen van de schitterende Veluwe nabij het pittoreske Elspeet. Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een interactieve bijeenkomst of voor een heerlijk weekend weg? Bij Mennorode vindt u wat u zoekt.

- 10 hectare groot park verscholen in de bossen
- 172 gemoderniseerde hotelkamers
- Uitgebreide meetingfaciliteiten met 35 zalen
- Amfitheater
- Sfeervol Restaurant
- Grand Café met zonnig terras
- Verbindingscentrum De Luwte
- Fietsverhuur, tennisbaan, tafeltennis en biljart
- Fiets- en wandelroutes
- Gratis WiFi
- Green Key Gold

Mennorode staat voor gastvrij genieten in een groene en eigentijdse omgeving, met een knipoog naar het verleden. Al sinds 1925 wordt er op deze locatie namelijk vakantie gevierd. Op deze bijzondere plek verwelkomen wij u graag en laten we u kennismaken met een unieke omgeving, pure producten en persoonlijk karakter.

Hotel Mennorode

Marleen Braaksma

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.