MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

De heer Huisman

Huisman Kantoormachine Service vof

Met ruim 42 jaar ervaring in het kantoorvak kunnen wij onze klanten bedienen met een eigen reparatieafdeling voor kopieermachines, multifunctionals, printers, faxen, papierversnipperaars en zelfs nog schrijfmachines.
Voor zowel nieuwe als gebruikte machines zijn wij het juiste adres. Regelmatig hebben wij mooie licht gebruikte machines in de aanbieding met lage tellerstanden. Deze machines worden door ons gereviseerd en voorzien van originele onderdelen voor een optimaal resultaat. Ook service en onderhoud ter plaatse wordt door onszelf uitgevoerd tegen concurrerende prijzen. Alle machines kunnen eventueel in een servicecontract opgenomen worden. Daarnaast leveren wij alle kantoorartikelen en printpapier in alle formaten, kwaliteiten, kleuren en gewichten.Toners en inktcartridges voor o.a. Sharp, Brother, Ricoh, HP, Lexmark en Samsung zijn veelal uit voorraad leverbaar.

Huisman Kantoormachine Service vof

De heer Huisman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.