MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ron Brans

Human Drive BV

Je bent hier op het juiste adres voor al uw veiligheidsvraagstukken die betrekking hebben op de Arbo-wetgeving. Wij bieden jou dé oplossing voor al uw vragen m.b.t. Arbo. Heb je een RI&E nodig of een bedrijfsnoodplan? Heb jij één of meerdere werknemers die opgeleid moeten worden als BHV'er? Heeft jouw bedrijf VCA en moeten uw werknemers de VOL of Basis opleiding voltooid hebben? Dan ben je bij Human Drive aan het juiste adres. Ook in het geval van een bedrijfsongeval kunnen wij het interne bedrijfsongevallen onderzoek voor jou uitvoeren. Onze ervaren veiligheidskundigen kunnen jou ondersteunen in dit proces. 

Human Drive BV

Ron Brans

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.