MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Niels van Kampen

ITeamplay

Altijd en overal op een veilige manier werken met je eigen IT omgeving.

Waar anderen je “totale ontzorging” beloven en slechts een fractie van je IT zorgen wegnemen bieden wij een totaalpakket aan, van je internetverbinding tot de office-applicaties op je werkplekken.

Je kunt bij ons terecht voor werkplekken, Microsoft 365, e-mail, laptops, (draadloze) netwerken en alles wat met IT te maken heeft.

Gemak

Wij zorgen voor je IT omgeving. Je hoeft niet na te denken over updates en beveiliging. Wij regelen dat je medewerkers kunnen werken.

Service

Als je een probleem ondervindt, wil je geholpen worden. Je kunt ons via diverse kanalen benaderen en je hebt meteen een gecertificeerde engineer ter beschikking!

Techniek

We maken gebruik van de laatste technieken en proberen altijd de juiste zaken in te schakelen uit de enorme waslijst van features die onze producten bieden. Zo haal je alles uit je abonnementen!

ITeamplay

Niels van Kampen

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.