MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Rob Aalpol

Kabri Kantoorefficiency

Ook in uw organisatie vraagt de dagelijkse hectiek veel flexibiliteit van u en uw werkomgeving. Het is daarom van groot belang dat u zich kunt focussen op de dagelijkse werkprocessen en dat u, zonder onnodig teveel te betalen, een betrouwbare partner heeft voor vraagstukken die daarbuiten vallen. Kabri kantoorefficiency kan voor u die partner zijn.

Onze organisatie is al 60 jaar de adviseur en leverancier voor alles in en om de kantooromgeving. U kunt hierbij denken aan: kantoorartikelen, facilitaire middelen, kantoormeubilair, kantoormachines, drukwerk.

Service, advies, persoonlijk, toegankelijk en deskundig zijn de sleutelwoorden waar Kabri Kantoorefficiency zich in deze markt mee onderscheidt.

Kabri Kantoorefficiency

Rob Aalpol

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.