MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Rian Haarhuis

Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch in het Veluwse dorp Vaassen is een statig 18de-eeuws ingericht edelmanshuis gebouwd op de ruïne van een middeleeuws burcht door de Gelderse veldmaarschalk Marten van Rossem. In het kasteel is een belangrijke collectie meubels, porselein en schilderijen te bewonderen en men kan zich verbazen over de schilderijen die tot leven komen.

Al in de 15e eeuw is bij de Cannenburch sprake van een watermolen en een bos, genaamd Vogelhegge. Ten tijde van Marten van Rossem was er een tuinaanleg, compleet met kruidentuin en doolhof. Het water van de nabijgelegen sprengen en beken was van belang om een molen aan te drijven en de visvijvers op peil te houden. Het kasteel ligt aan de rand van een schitterend park waar de hoogteverschillen tussen de waterpartijen Cannenburghs molen nog altijd laten draaien.

Kasteel Cannenburch

Rian Haarhuis

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.