MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Kitty Cloo

Kasteel & park Rosendael

Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. Het imposante, historisch ingerichte kasteel is omringd door een park met veel bezienswaardigheden zoals de wereldberoemde 'Bedriegertjes'.

De ronde toren met vier meter dikke muren is de grootste donjon in zijn soort die in Nederland bewaard is gebleven. In 1616 werd er een nieuw huis bijgebouwd. Dat is in de loop van de tijd vaak verbouwd en aangepast. Zo kwam er een nieuwe zijvleugel met koetshuis en stal.

De door Zocher jr. ontworpen oranjerie is de grootste in ons land die nog als winterberging voor kuipplanten functioneert. Van april tot en met oktober is het genieten op het terras met uitzicht over de rozentuin en in de verte het kasteel en de schelpengalerij.

Parkaanleg

Al in de 17e eeuw was Rosendael een voorbeeld van verfijnde tuinaanleg. Door de ligging op de stuwwal kon er gebruik worden gemaakt van natuurlijk verval en stromend water. Zo legde men in formele stijl vijvers, watervallen en fonteinen aan. Vanaf 1721 werd het park verfraaid met kunstwerken zoals de schelpengalerij, de theekoepel en de 'bedriegertjes'.

Kasteel & park Rosendael

Kitty Cloo

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.