MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Henk Jan Dulon Barre

ZZZ kgom - Meer klanten in je showroom

KGOM is een online marketing agency die offline bedrijven helpt meer klanten in hun showroom te krijgen. Wij richten ons op de zogenaamde “High Involvement Products”. Oftewel, producten waar een uitgebreider beslissingsproces aan voorafgaat.

Producten die men soms maar eens in een leven koopt. Producten waarbij jouw klanten niet over één nacht ijs gaan.

En het belangrijkste aspect: producten waarbij men zich vaak eerst online oriënteert, maar waarbij een bezoek aan jouw prachtige showroom en persoonlijke verkoop noodzakelijk is.

Wij ondersteunen hierin door ervoor te zorgen dat jouw bedrijf tijdens het begin van de zoektocht van jouw klant, die altijd online start, maximaal zichtbaar is op internet én ervoor te zorgen dat ze ook geprikkeld worden om de showroom te bezoeken.

KGOM is opgericht in 2006 en heeft sindsdien meer dan 800 klanten aan een winnende online marketing strategie geholpen en meer dan 2000 mensen mogen trainen op het gebied van online marketing.

We zijn gevestigd in Deventer en werken voor klanten in Nederland en België.

ZZZ kgom - Meer klanten in je showroom

Henk Jan Dulon Barre

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.