MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

M. Hulshof

Klimavisie

Klimavisie is een landelijk werkende koeltechnisch installateur van airconditioning apparatuur, VRF systemen, klimaatbeheersing, warmtepompen, ventilatie en luchtbehandeling. Klimavisie is merkonafhankelijk en levert kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen. Zorgeloos genieten van een heerlijk klimaat door een bewuste keuze voor airco topmerken zoals: Mitsubishi Electric, Daikin, Samsung, Mitsubishi Heavy, LG, Hitachi, Carrier. Ook het onderhoud van uw airco apparatuur is voor jou van belang. Met onze landelijk werkende service engineers bent je verzekerd van snelle responstijden en houden wij jou klimaatbeheersing in optimale conditie. 

Klimavisie

M. Hulshof

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.