MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Sandra Grootenhuijs

Landhotel De Hoofdige Boer

Ha, ha, 'De hoofdige wat? vragen mensen mij vaak. Dan leg ik uit dat 'hoofdig' het niet 'hoofs' maar 'koppig' betekent. 'De Hoofdige Boer' is een gedicht dat A.C.W. Staring in 1820 schreef, omdat hij zich verbaasde over de behoudendheid van de mensen uit de streek. 'Elk weet waar 't Almensch Kerkje staat ...' zo begint het gedicht en het eindigt grappig omdat de boer met lieslaarzen door het water blijft waden ook al is er inmiddels een moderne brug. En ja, koppig ben ik als gastheer net als 'as mien va en grootva', want ik ben inmiddels de derde generatie?Holtslag als herbergier, maar ook modern als de dichter Staring. Zo vind ik het belangrijk om u met u aan te spreken, Pannenkoeken, zonder n te schrijven, en u mijn gast comfortabel te herbergen en met een glimlach gastvrij te onthalen. Mijn liefde Sandra is sportief en gastvrij. Ze zal vol enthousiasme vertellen over alle actieve mogelijkheden in de fiets- en wandelrijke landelijke omgeving. Want het is onze passie dat u ons hotel net een tikje anders en leuker vindt dan een ander. En het is ons doel dat u het bezoek aan Landhotel De Hoofdige Boer bij uw kostbare herinneringen bewaart. Maar komt u vooral naar ons oorspronkelijke hotel, zonder keten(s), wij ontvangen u graag in de groene omgeving met ouderwets hoffelijke gastvrijheid. Op slechts 'n stief kwartiertje riejen' is het leven heel anders. U vindt bij ons wat u zoekt.

Landhotel De Hoofdige Boer

Sandra Grootenhuijs

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.