MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Jolanda Lubbers

Lubron

Lubron is onderdeel van de LubronGroep en heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot een betrokken, professionele werkgever voor technici tot en met MBO+ niveau. Onze medewerkers kunnen ingezet worden voor het ondersteunen van projecten, het aanpakken van technische uitdagingen, het opvangen van tijdelijke capaciteitsproblemen of voor het invullen van een blijvende functie.

Al 15 jaar werkt Lubron vanuit de mens. Het merendeel van de werknemers gaat via de werk-/leertrajecten Vak- en Leertechneut aan de slag en krijgen afhankelijk van hun wensen en eisen direct een contract aangeboden. Pas dan wordt er gezocht naar een eerste werkplek. We laten op deze wijze zien met hoeveel vertrouwen wij de toekomst tegemoet gaan met onze werknemers. Dit is een belangrijk onderscheid ten opzichte van andere organisaties.​​​​

Lubron

Jolanda Lubbers

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.