MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Denise Bielderman

Mercure Hotel Amersfoort Centre

Mercure Hotel Amersfoort Centre, een gastvrij 4-sterrenhotel met een moderne uitstraling. Ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse gast, kunt u te allen tijde genieten van up-to-date comfort en gebruik maken van de allerlaatste technologische faciliteiten.

Gelegen aan het Eemplein in Amersfoort, op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad, vormt dit hotel een ideale ontmoetingsplek, of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of iets te vieren heeft met vrienden en familie.

Met acht vergaderzalen, twee foyers, een internationaal restaurant en 142 luxe kamers, biedt dit hotel alle mogelijkheden voor een geslaagd event. En niet te vergeten: onze bar “Timeless”, waar u onder het genot van een goed glas wijn kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de stad.

Wij ontvangen u graag in ons restaurant "Clockwise" waar onze Chef-kok een luxe ontbijtbuffet, een heerlijke lunch of diner bereid voor u. 

Mercure Hotel Amersfoort Centre

Denise Bielderman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.