MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Mark Reinders

Netwerken.nl

STOP MET VERKOPEN EN WORD GEKOCHT. Deze slogan loopt als een rode draad door de training “effectief strategisch netwerken”. Tijdens deze training, georganiseerd door Netwerken.nl, wordt er ingegaan op de essentiële aspecten van netwerken. Wat verstaan we eronder, wie zit er in je netwerk en hoe krijg je zoveel mogelijk ambassadeurs. Alles met als doel om netwerken leuker te maken en je meer rendement op te laten leveren. 

Trainingen worden zowel op In company basis gegeven als wel middels open inschrijvingen. Daarnaast kan dit op locatie en online. 

Meer weten over netwerken? Bezoek dan onze site www.netwerken.nl of schiet mij aan op één van de bijeenkomsten van Ondernemers in Bedrijf. 

Netwerken.nl

Mark Reinders

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.