MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ibrahim Akkul

NOBS film & video

Wij brengen jouw doelgroep in beweging met film. We draaien er niet omheen, zijn open en eerlijk over de mogelijkheden en komen snel tot de kern. Gericht op het smeden van relaties tussen jou en jouw kijker, vertalen we ieder communicatievraagstuk naar films met impact. Inhoudelijk sterk. Verrassend in vorm. Treffend dichtbij. No bullshit. 

Vanuit ons productiehuis in Arnhem bedenken en produceren we al ruim 20 jaar films voor bedrijven en overheidsorganisaties. We werken vanuit een strategie die jouw doelgroep centraal stelt. Zo komen we tot effectieve concepten voor commercials, interne voorlichtingscampagnes, visiefilms, maar ook vlogs, podcasts, Instagram stories en opening- en aftermovies voor event storytelling. Wij maken films voor iedere doelgroep en ieder budget.

​Onze fictie afdeling NOBS Entertainment maakt tv-programma's, series en speelfilms voor het grote publiek. Dit kan in opdracht of eigen content zijn. Onze laatste twee speelfilms werden zelfs genomineerd voor beste Nederlandse familiefilm op het Cinekid festival. Onze meest recente film; Berend Botje is vanaf voorjaar 2022 exclusief te zien op Netflix.

​Van concept tot eindmontage, van camera tot studio. We hebben alles zelf in huis. Wel zo makkelijk als je snel wilt schakelen en graag vanaf de start met de juiste creatieven aan tafel zit.

​Wie we echt zijn en wat ons drijft, ontdek je als je bij ons langskomt. We zijn gevestigd op de oude Saksen Weimar kazerne: een inspirerende locatie, waar wij het NOBS-verhaal misschien nog wel het beste aan je kunnen vertellen.

​Duurzaamheid. NOBS gelooft in een wereld waarin je niet alleen meer kan halen maar ook iets moet brengen. Wij proberen samen met onze klanten te kijken hoe de films die we met ze maken zo duurzaam mogelijk geproduceerd kunnen worden. Onze stagiaires maken ieder jaar voor een non-profit organistaie, als eindopdracht een film. Ons pand wordt voor 100% gevoed door door zonnepanelen en deze laden ook een groot gedeelte van ons wagenpark.

 

NOBS film & video

Ibrahim Akkul

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.