MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Jeroen Zonnenberg

Novuss Telecom & ICT - locatie: Apeldoorn

Novuss: jouw aanspreekpunt voor alle telecom- en ictzaken

Novuss is dé partij waar jij blindelings op kunt terugvallen met al jouw zakelijke telecom- en ICT vraagstukken. Van mobiele zakelijke telefonie tot volledig IT beheer: onze oplossingen passen altijd. Onze dienstverlening reikt van zakelijk online bellen (VoIP telefonie) tot de ontwikkeling van jouw eigen bedrijfsapplicatie en van werken in de Cloud tot volledig systeembeheer: the sky is the limit.

Na het in kaart brengen van jouw wensen en eisen, worden alle mogelijkheden, alternatieven én besparingen geheel objectief op een rij gezet. Door jou zowel met onze expertise als onze financiële kijk, te ondersteunen bij het nemen van de beslissingen, kun jij met een gerust hart de knoop doorhakken. Maar, daar stopt onze bijdrage niet!

Novuss Telecom & ICT - locatie: Apeldoorn

Jeroen Zonnenberg

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.