MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Patty Schotmans

Oosterbroek.Biz

Oosterbroek.Biz is een organisatie die gespecialiseerd is in het werven, behouden en onderhouden van klanten voor bedrijven. Ons gemotiveerde team van maar liefst 35 medewerkers staan van 09.00 tot 21.00 uur klaar voor u om uw belangen te behartigen. Wij willen graag betrokken zijn in de totale customer lifecycle van een organisatie met als doel een bedrijf daarmee te ontlasten en vooral te ondersteunen/ontzorgen.

Oosterbroek.Biz is opgezet door Tim Oosterbroek die met 25 jaar ervaring in klantcontact, op alle denkbare niveaus, een specialist is in het opzetten en managen van klantenservice-, marketing- en salesafdelingen. En deze ervaring vindt u terug in het kennisniveau van ons bedrijf en de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit voeren wij voor velen bedrijven uit, zowel B2B als B2C.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website www.Oosterbroek.Biz of neem direct telefonisch contact met ons op => 0681514912/03320220285 of mail ons info@Oosterbroek.Biz

Graag tot ziens!

Oosterbroek.Biz

Patty Schotmans

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.