MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Michelle Kiburg

OVVICE Arnhem

ROOM FOR THE NEW

Iedere stad in Nederland heeft een 'hotspot', een plek waar hét gebeurt. Waar het broeit, waar het zindert. Waar écht ruimte gemaakt wordt voor vernieuwing. Ruimte voor nieuwe ideeën, een nieuwe tijd, een nieuwe kijk op huisvesting, het nieuwe werken, nieuwe ontmoetingen, nieuwe economische impulsen.

Door heel Nederland ontvouwt zich een netwerk, waar het nieuwe ruimte krijgt om te ontpoppen, waar het prettige onverwachte nog kan gebeuren... Room for the new.

Wij bieden organisaties en zelfstandigen een unieke en inspirerende omgeving om te werken en te ontmoeten. Je hebt keuze uit een plek in de kantoortuin, een eigen kantoorunit of een kantoor op maat.

OVVICE Arnhem

Michelle Kiburg

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.