MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Gertjan Brouwer

Passieva

Laat niet na te regelen wat je na laat..?

Vertrouwen en openheid is de basis van een samenwerking tussen u en mij. Dat is zo vanzelfsprekend dat ik het niet eens als een bijzonderheid presenteer. Juist in mijn rol als begeleider bij nalatenschappen komt het aan op vertrouwen, op een persoonlijke relatie. Ik denk met u niet alleen na over uw financi?le leven, maar ook over uw financi?le sterven. Realistisch, nuchter en vakbekwaam.

Ik help de afwikkeling van uw nalatenschap goed voor te bereiden. Als Register executeur wikkel ik ook nalatenschappen af. Een bijzonder voorrecht om dit voor de nabestaanden van mijn klanten te mogen doen.

Passieva

Gertjan Brouwer

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.