MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Marc Peeters

Peeters Trainingen

Marc Peeters is eigenaar van Peeters Trainingen en Reesponz als adviseur, trainer en coach is hij voornamelijk bezig om het welzijn en de effectiviteit van zijn cliënten te verhogen of te hervinden. Met passie maakt hij mensen bewust van het feit dat zij zelf het roer in handen hebben van hun eigen leven. Door een schat aan ervaring, onderzoek naar gedrag, humor en gedrevenheid weet hij te inspireren en uit te dagen. De doelgerichte aanpak en het blijvende resultaat maken zowel de trainingen als de coachingstrajecten waardevol en zonder houdbaarheidsdatum. Zijn kracht zit vooral in een gezonde mix van creatieve gedrevenheid gecombineerd met enthousiasme en een zakelijke aanpak die toch persoonlijk raakt.

Specialismen: Gespecialiseerd in gedragsverandering(en) die leiden naar meer succes en geluk. Auteur en bedenker van het model "Borging van gedrag". Het valide meten van klantbeleving op locatie en het verbeteren hiervan heeft al zijn aandacht.

Trainer/coach in MKB, overheid en gezondheidszorg. trainingen op het gebied van communicatie. zoals onder andere management, sales, retail, klantgericht handelen, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, telefoon, coaching en maatwerk. Onderdeel van zijn trainingen zijn doelgerichte bord-spellen en app's die bijdragen aan het succes van de spelers.

Peeters Trainingen

Marc Peeters

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.