MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Elisa Beltman

Penitentiaire Inrichting (PI) - Locatie: Achterhoek

Het Gevangeniswezen heeft een belangrijke taak in de strafrechtketen: het insluiten van gedetineerden en zorgen dat gedetineerden na de detentieperiode goed terugkeren in de maatschappij. Daar werkt het gevangeniswezen voortdurend aan, samen met ketenpartners. Dit met een efficiënte en persoonsgerichte aanpak: voor iedere gedetineerde de juiste mate van beveiliging, zorg en passende dagprogramma's. Daarmee willen we de kans vergroten op een geslaagde terugkeer in de maatschappij. Het terugdringen van recidive is een belangrijke doelstelling voor een veilige samenleving.

Penitentiaire Inrichting (PI) - Locatie: Achterhoek

Elisa Beltman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.