MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ronald Huiskamp

PHB Facility

PHB Deventer is gespecialiseerd in het totale bouwtraject voor overheden, corporaties, onderwijs- en zorginstellingen en beleggers. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring en weten precies wat kan en haalbaar is. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam bouwen en gebouwbeheer.

Onze aanpak is praktisch en klantgericht. Daarom hebben al onze klanten een vaste contactpersoon, werken wij met vaste teams en bewaken wij onze kwaliteit continu. Bovendien bieden wij een 24-uurs service (7 dagen in de week). PHB Deventer is een organisatie die zichzelf iedere keer weer wil overtreffen. Daarvoor is Lean-bouwen in de gehele organisatie doorgevoerd.

PHB Facility

Ronald Huiskamp

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.