MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Tom Schilderman

ZZZZ Postillion Hotel Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is een driesterrenhotel, ideaal gelegen nabij het centrum van Arnhem, natuurpark de Hoge Veluwe, het Kröller Müller Museum, het Openluchtmuseum, dierenpark Burgers' Zoo, Gelredome en de Rosendaelsche golfclub.
Het hotel is geschikt voor zakelijke meetings of bijeenkomsten maar ook voor gezinnen die een weekendje weg willen.

Postillion Hotel Arnhem biedt 12 multifunctionele zalen en vergaderruimtes tot maximaal 300 personen en is eenvoudig te bereiken via de A12. U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein en de meetinghost zal u en uw gasten persoonlijk ontvangen, begeleiden en de nodige assistentie verlenen om uw meeting naar wens te laten verlopen.Dit maakt Postillion Hotel Arnhem een ideale uitvalbasis voor workshops, trainingen, conferenties en bijeenkomsten.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u bij alle Postillion Hotels terecht en per uur gebruik maken van het Business Point. Deze volledig verzorgde en flexibele werkplekken zijn ideaal ingericht voor korte meetings en werkbesprekingen en zijn voorzien van de nodige elektrapunten en privacy. U kunt hier voor een vast bedrag per uur onbeperkt gebruik maken van koffie-/theefaciliteiten, water, sappen, viennoiserie, WiFi en WiFi-printing.

Met het overall concept 'Meet Work Stay' komen wij tegemoet aan alle behoeften van de moderne zakelijke reiziger.

ZZZZ Postillion Hotel Arnhem

Tom Schilderman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.