MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Jan Voortman

Professionals in NAH

Wij zijn een organisatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun omgeving. We ondersteunen hen op allerlei gebieden. Onze deskundige mensen begrijpen wat hersenletsel inhoudt. Daarbij kun je denken aan een herseninfarct, hersentumor of hersenbeschadiging. De medewerkers weten welke gevolgen er kunnen optreden en wat het met iemand doet. Daarom kunnen zij mensen met hersenletsel(NAH) de betrokken begeleiding geven die ze nodig hebben. Mensen met NAH kunnen bij ons terecht voor een goed gesprek, maar bijvoorbeeld ook voor ondersteuning op het gebied wet- en regelgeving. De medewerkers wonen in de diverse regio`s.?

Professionals in NAH

Jan Voortman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.