MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Wieger Kok

Projectinrichting Midden Nederland

Projectinrichting Midden-Nederland is de partner van facilitair managers, interieurarchitecten, architecten, bedrijfseigenaren, projectmanagers en aannemers.

Je kunt bij ons terecht voor de complete inrichting van uw pand. Van vloeren tot plafonds en systeemwanden, en van kantoormeubilair tot (LED-)verlichting en Audio Visueel.

Vanuit een oriënterend gesprek worden diverse mogelijkheden en plannen voorgelegd, rekening houdend met budget, specifieke wensen en oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Tevens zijn wij de gesprekspartner voor verduurzaming van het facilitair bedrijf.

Graag maken wij kennis met jouw onderneming en gaan de open dialoog aan om gezamenlijk te zoeken naar mogelijkheden om de levensduur van investeringen te verlengen.

Projectinrichting Midden Nederland

Wieger Kok

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.