MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Robert van Heerde

Robert van Heerde - Freelance SEO-specialist

Vraag je je ook wel eens af waarom die ene concurrent nog steeds boven jou staat in Google? Dan ben je niet de enige. Steeds meer ondernemers weten dat hun website beter kan presteren. Dat ze meer bezoekers zouden kunnen genereren, die zorgen voor meer omzet.

Maar ja, er zijn zoveel factoren die een rol spelen in je vindbaarheid. Waar begin je? Dat is precies wat ik voor je uitzoek. Ik heb al snel door waar de knelpunten zitten, en kan die ook voor je oplossen. Maar vergeet niet dat SEO iets is voor de lange termijn. Het is niet een kwestie van eenmalig 'dingen goed zetten'. 

We maken samen een plan waarmee je website steeds meer bezoekers uit Google trekt. En daarvoor zijn een aantal zaken van belang: Wat is je doelgroep? Hoe zoeken ze naar jouw product of dienst? Met welke vragen of problemen zitten ze? Door deze informatie te combineren, maken we een plan dat ook echt aansluit bij de potentiële klanten die je wil bereiken. 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail gerust. Een eerste gesprek is natuurlijk gratis. 

Specialisaties

SEO is een behoorlijk breed vakgebied. Ik heb mij gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

  • Zoekwoordenonderzoek
  • URL-structuur
  • Zoekintentie bepalen
  • Copywriting
  • Bloggen
  • Onpage SEO
  • Interne links
  • Local SEO

Heb je geen idee wat deze termen betekenen? Neem dan contact met me op. Ik leg je graag uit wat ik voor je kan doen. Je vindt mijn contactgegevens hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop).

Tot snel.

Robert van Heerde - Freelance SEO-specialist

Robert van Heerde

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.