MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Vera de Haan

Sales ON demand | Vera de Haan

De wereld is aan verandering onderhevig en zo ook Sales in de horeca en evenementenbranche. Sales en Marketing blijft essentieel in het voortbestaan van organisaties, echter is de traditionele manier van Sales uitoefenen niet voor alle locaties en doelgroepen relevant. Géén commerciële strategie hebben is in deze transparante markt met veel aanbod en concurrentie echter geen optie. Daarnaast vraagt de snel veranderende wereld ook om een hoge mate van flexibiliteit en, naast een lange termijn strategie, ook een korte termijn aanpak. En daar kan ik je bij helpen!

Sales ON | Projecten zijn ideaal voor afgebakende projecten zoals aanboren van nieuwe doelgroepen, voor het inzettten van campagnes of in de markt zetten van een nieuwe locatie.

Sales ON | Interim wordt aanbevolen voor continuering van Sales activiteiten tijdens werving & selectie procedures, zwangerschapsverlof of voor behoefte op korte termijn voor vaste (parttime) invulling.

Sales ON | Abonnement is speciaal voor locaties die zelf commercieel handelen en behoefte hebben aan een ad hoc sparringpartner voor alle commerciële vragen en adviezen.

En dat alles on demand: zet Sales ON wanneer je het nodig hebt!

Sales ON demand | Vera de Haan

Vera de Haan

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.