MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Hessel Lubbers

SlaapXpert Groep

Op de Woonboulevard in Doetinchem (bij Wijnbergen) vind je de beddenzaken Auping Store en Morgana Slapen. Deze winkels zijn onderdeel van de SlaapXpert groep van Hessel Lubbers met 7 beddenzaken (Auping, Morgana, Hästens) in Nederland. www.slaapxpert.nl

Auping Store

Het Nederlandse bedrijf Koninklijke Auping met haar duurzame fabriek in Deventer maakt al 130 jaar kwalitatieve bedden en boxsprings. In de Auping Store vind je goed opgeleide slaapadviseurs die je met passie je Auping bed adviseren.  Auping Store Doetinchem is al 14 jaar gevestigd op de Woonboulevard in Doetinchem en heeft in deze periode een grote klantenkring opgebouwd. Klantgericht ondernemen is een belangrijk element in de organisatie van Hessel Lubbers. Dit wordt onderbouwd door de vele positieve reviews op Opiness.nl en Google.

Morgana Slapen

Bij Morgana start ieder advies met de innovatieve Slaaptest. Deze Slaaptest is ontwikkeld in samenwerking met Ergosleep. Omdat ieder mens uniek is wordt d.m.v. een digitale meting je Slaap-DNA bepaalt en daaraan gekoppeld ontvangt iedere klant een slaapkaart met zijn of haar unieke en  persoonlijke advies. Hiermee claimt Morgana de meest persoonlijke slaapoplossing voor iedereen aan te bieden. Ervaar het zelf, maak een afspraak op morgana.nl of Slaapxpert.nl.

SlaapXpert Groep

Hessel Lubbers

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.