MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Kay Koelewijn

Snel Era Makelaars

Wij zijn Snel ERA Makelaars, de makelaar van Regio Eemland.

De makelaardij is onze passie, dat staat als een paal boven water. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten iets te vertellen hebben, dat is dan ook de reden waarom wij maatwerk bieden. Wij doen het graag n?t even anders.De presentatie van uw woning is uniek en opvallend t.o.v. de andere woningen met o.a. een goede video, daarbij zijn wij o.a. erg actief op social media. Een groot netwerk is belangrijk in de makelaardij, daarom zijn wij ook erg blij met onze formules die een enorm netwerk gecreeerd hebben. En last but not least zijn wij 24/7 bereikbaar (via social media en whats-app) zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn!

De 7 zekerheden van Snel ERA Makelaars:
1. Maximale opbrengst voor je woning
2. Snelle doorlooptijd
3. Een eigen website voor je woning op ERA.nl
4. Een open huizen route, speciaal voor jou, op elk gewenst moment
5. 24/7 bereikbaar via onder andere social media en Whats-App
6. Plaatselijke, regionale en landelijke bekendheid
7. Een deskundig, persoonlijk en gepassioneerd team van maar liefst 8 medewerkers

Snel Era Makelaars

Kay Koelewijn

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.