MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Judith Woordes-Scheepers

Snibbit Creative Projects

Snibbit vertaalt jouw ideeën en plannen naar bruikbare visuals en/of designs.

Plannen maken, of ze nu klein zijn of groots, doen we allemaal. Soms willen we anderen mee nemen in deze plannen, maar dat is niet altijd even makkelijk.
Of het nu gaat om een uitgebreid concept design, een losse illustratie, een plattegrond of een artist impression: Snibbit helpt met het zichtbaar en begrijpelijk maken van het verhaal. Ik denk met je mee en help je bij het visualiseren en vormgeven van jouw droom, plan of idee. Samen gaan we op pad tijdens een wandeling of drinken een kop koffie/thee en maakt mij deelgenoot van HET idee. Daarna ga ik los! Tijdens mijn tekenen houd ik je op de hoogte van het proces en vraag regelmatig om feedback. Samen zorgen we ervoor dat het uiteindelijke plaatje ook echt JOUW plaatje is. Zien is tenslotte altijd nog geloven. Snibbit helpt bij het vinden van de juiste vorm.

Snibbit Creative Projects

Judith Woordes-Scheepers

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.