MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Henry Meutstege

SQorpius Informatiebeveiliging

SQorpius Informatiebeveiliging staat garant voor kwaliteit (Quality) in het leveren van informatiebeveiligingsdiensten op de scheiding tussen business en IT.

Wij zijn vastberaden en volhardend, sterk en intens, een beetje geheimzinnig en soms zelfs wat gevaarlijk. Maar altijd brengen we de risico?s die voor uw business relevant zijn in kaart en helpen U om de juiste maatregelen te nemen. Zodat U uw diensten veilig kunt blijven leveren in deze digitale wereld.

Wij bieden diverse diensten op de aandachtsgebieden Mens, Proces en Technologie om uw risico?s te verminderen.? Van een Quick Scan om uw weerbaarheid in kaart te brengen tot het uitvoeren en begeleiden van concrete oplossingen.

SQorpius Informatiebeveiliging

Henry Meutstege

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.