MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

René van Uffelen

Stayokay Apeldoorn

Over Stayokay
Stayokay is de hostelketen van Nederland. In een hostel vind je geen overbodige luxe, maar precies wat je nodig hebt. Zo blijven de prijzen aantrekkelijk voor iedereen. Je overnacht in een stapelbed en hebt de keuze uit een twee-, vier-, zes- of meerpersoonskamer. Al deze kamers beschikken over een eigen toilet en douche. Ontbijt en beddengoed zijn altijd bij een overnachting inbegrepen. Daarnaast kun je genieten van een lunch en diner in het restaurant van het hostel.?

Bedrijven
Stayokay biedt de perfecte vergaderlocatie aan. De multifunctionele zalen zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Het vergaderen kan bovendien erg goed gecombineerd worden met de nodige ontspanning. Zo biedt Stayokay verschillende (teambuilding) activiteiten aan.?

Stayokay Apeldoorn

René van Uffelen

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.