MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ineke Jonker

ZZZ Stichting Present - Apeldoorn

Wat doet Present?

Wij faciliteren voor uw bedrijf het MVO uitje.
Met Present maakt uw team verschil in de samenleving door een klus te klaren voor mensen die niet het geld, het netwerk en de mogelijkheden hebben dat zelf te doen.

Hoe werkt het?
Present regelt een passende match tussen het team en de hulpvraag. Zodat de hulp op de juiste plek terecht komt. Present organiseert en begeleidt het project van begin tot het eind. Als wij de dag, tijd en hoeveel deelnemers weten gaan wij op zoek naar een passende klus. Dat kan een sociaal project zijn (wandelen met eenzame mensen, verzorgen van een lunch voor bv daklozen enz.) maar ook een handen uit de mouwen klus ( schilderen van een huiskamer voor een alleenstaande moeder, opknappen van een verwaarloosde tuin voor iemand met gezondheids problemen enz.)

Waarom Present? Present organiseert en begeleidt maatschappelijke activiteiten waarmee u bijdraagt aan meer solidariteit in de samenleving.

ZZZ Stichting Present - Apeldoorn

Ineke Jonker

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.